تون تيم
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.




 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» اى رقم يزعجك ادخل وحدد موقعه
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالثلاثاء سبتمبر 15, 2009 8:15 pm من طرف abogamal

» هل تعلم ان الدماغ يتوضأ 5 مرات؟؟
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 3:10 pm من طرف karemo

» من هم أهل السنة والجماعة
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 3:10 pm من طرف karemo

» هذه القصة حدثت لفتاه تدرس في إحدى الجامعات في دوله خليجيه‏
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 3:08 pm من طرف fadwa

» الفوائد الصحية لقطع الانسان نومه لأداء صلاة الفجر
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 3:06 pm من طرف fadwa

» ماذا يعجبك في الأغاني - دعوة للمصارحة
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 2:57 pm من طرف fadwa

» مع الموسوعة القرءانية بصوت الشيخ مشارى راشد العفاسى
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 2:53 pm من طرف fadwa

» حصرى على تون تيم وبس البومات جنات كاملة
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالأحد سبتمبر 06, 2009 2:51 pm من طرف ندى

» حصريا :: برنامج الشات الأشهر عالميا :: اليــاهو :: فى أخر أصدار :: Yahoo Messenger :|: 10.0.0.525 Beta : New :: روابط مباشرة
***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 04, 2009 12:12 am من طرف abogamal

التبادل الاعلاني
pubarab
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم

 

 ***محشي الكرنب*****

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
manar
ملازم
ملازم



عدد الرسائل : 33
نقاط : 1
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

***محشي الكرنب***** Empty
مُساهمةموضوع: ***محشي الكرنب*****   ***محشي الكرنب***** I_icon_minitimeالسبت أكتوبر 25, 2008 7:54 am

المقادير:
1- كرنبه متوسطه الحجم
2- 1\2 كيلو طماطم
3- واحد كيلو رز
4- بقدونس وكسبره وشبت (زى ما تحبى)
5-بهارات المحشى(بقدونس وشطه حمراء وبهارات تانيه للمحشى)
مــــــــــــــــلاحظه ممكن تحطي نعناع ناشف ناعم علي الخلطه طعمه جميل جدا.
6- زبده (ولو عندك قشطه كمان)
7- شوربه(ويا سلام لو يكون بط او فراخ)
الطريق:
يسلق ورق الكرنب بعد فصله (بس متسلقهوش اوى)
2-يقطع البصل ويحمر بالسمنه والزيت وبعدين تحطى عليه الطماطم بعد ما تعصر فى الخلاط وتيرك على النار حتى تسبك
3-يوضع الرز على الخلطه السابقه ويقطع البقدونس والكسبره والشبت ويوضع وتوضع البهارات والملح والقشه (لو وجدت)
4-يقطع ورق الكرنب مربعات - ويوضع فى بدايه كل مربع الخلطه السابقه ويلف باحكام
ويرس فى الاناء
وبعد ما تمليه ترشى عليه الشوربه بحيث تغطيه وفوقه سمن وتعلى عليه النار لحد ما يشرب الشوربه الى فوقه
وبعدين توطى عليه النار - لحد ما يشرب الشوربه كلها
وبالهنا والشفا


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
***محشي الكرنب*****
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
تون تيم :: تون تيم الاسرة :: البيت والمطبخ والمجتمع-
انتقل الى: